• Fri frakt vid köp från 800 kr!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar

Om Bergkungen

"I must break you!"

Så har vi känt många gånger om berg, sten och betong.

Berg är mäktiga och robusta och stenar kan utgöra fina inslag i trädgården och i naturen. Ibland är tyvärr både berg och sten i vägen i samband med att något projekt ska genomföras. Det kan handla om att jämna ut en gräsmatta. Det kanske är dags att anlägga en ny gång in till huset, eller bygga en altan. I många fall behöver berg tas bort vid uppförandet av nya byggnader. Vid större infrastrukturprojekt krävs både spräckning och sprängning av berg och utjämning av mark för att kunna anlägga till exempel nya vägar, industriområden eller stadsdelar.

Om oss
Bergkungen säljer produkter för berg- och stenspräckning, både till privatpersoner och entreprenörer. Vi erbjuder prisvärda produkter med rätt kvalitet till dig som någon gång har funderat på att få bort den där stenen eller den där berghällen. Eller till dig som har gått och tänkt på hur du ska demolera den där spruckna betongtrappan eller gräva ur källaren.

Bergkungen är en renodlad e-handel och säljer bara produkter under eget varumärke. På så vis kan vi åstadkomma det gyllene snittet mellan pris och kvalitet. Alla produkter som vi för ut på marknaden har vi testat och utvärderat så att de håller måttet. Du som kund vill ha både säkra och hållbara produkter och det är därför du vänder dig till Bergkungen. Du förväntar dig ett proffsigt bemötande och en modern vägledning kring hur du använder produkterna och även det kan du räkna med när du handlar hos oss.

Kom igång!
Att spräcka sten är både enkelt och kul. Ibland krävs det mer planering än andra gånger men själva genomförandet klarar alla av. Du som är nybörjare kanske vill börja med att spana in våra instruktioner där du enkelt kan lära dig hur man spräcker sten och borrar i berg. Du hittar dessa på sidan Gör så här!. Är du redo att ta nästa steg så kan du börja med att kika på Startkit stenspräckning SDS Plus eller Startkit stenspräckning SDS MAX, beroende på vilken borrhammare du använder, och se om det räcker för att du ska komma igång. Är du proffs är du minst lika välkommen att också kolla in våra instruktioner men för dig kanske det istället är aktuellt att direkt spana in våra Borrar eller Spräckkilar.

Oavsett vilken nivå du ligger på vill vi önska dig lycka till med ditt kommande projekt. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar kring våra produkter eller stenspräckning. Du når oss enklast på [email protected].